Se opptak av månedsprat om vaksinesenteret

I Øvre Eiker markerte vi FNs verdensdag for kreativitet og innovasjon ved å invitere alle ansatte til å bli med på historiens første månedsprat. – Opp mot 30 stykker var med, forteller innovasjonsrådgiver Marte Frøyse Granberg. – Det er alltid litt spennende når man skal prøve noe nytt, så jeg er veldig glad for at så mange tok seg tid til å bli med, fortsetter hun. Håpet er at en uformell og frivillig prat hvor man hever frem godt arbeid, kan inspirere og skape nye muligheter for tverrsektorielt samarbeid.  

Nå kan du se opptak fra månedspraten. Birgit Solberg, Karin Bülow, Jo-Are Stubmo og Kari Mette Høstvik deltok for å fortelle om vaksinesenteret i Øvre Eiker kommune. Denne gjengen var med på å skape senteret, og nå tilpasser de det fra uke til uke. Hvordan klarte de å skape et vaksinesenter på 8 dager? Hvilke valg var avgjørende for at senteret funker så bra i dag? Hvordan klarer de å snu seg om fra uke til uke? 

La oss ta en prat!

Ønsker du å forbedre noe? Har du en skikkelig god idé? Står du fast i en prosess? Vi hjelper deg veldig gjerne!   Du kan også registrere ditt forslag rett i idébanken ved å følge lenken. Trykk her!