Fruktbart innovasjonsarbeid

I Øvre Eiker arbeider vi systematisk med innovasjon. Det uttrykkes gjennom en egen innovasjonsstrategi, som er vår plan for å nå målet, og en dedikert rådgiver som arbeider utelukkende med innovasjon.

Dette gir frukter. Marte Granberg har med sin kompetanse på tjenestedesign ført til at vi helhjertet har omfavnet brukerreiser, intervju, BLT, strektegninger og workshop’er. De siste månedene har ansatte med entusiasme deltatt på opplæring i det digitale verktøyet Prosjektportalen.

Hastigheten på endringer er stor, men ansatte gjennomfører arbeidet med interesse. Øvre Eiker modnes raskt og innovasjon blir gradvis implementert som et verktøy for utvikling i virksomhetene.

Her kan dere se Kristian Wengen som leder innovasjonsbedriften Tinkr snakke om samarbeidet med Øvre Eiker og planene fremover for kommunen sitt innovasjonsarbeid.

La oss ta en prat!

Ønsker du å forbedre noe? Har du en skikkelig god idé? Står du fast i en prosess? Vi hjelper deg veldig gjerne!   Du kan også registrere ditt forslag rett i idébanken ved å følge lenken. Trykk her!